click me
click or press space

Gangweb Biograf og FilmguideCategory: Film
Biografer i København - hvor skal du se din næste film?

november 8, 2022    by  ‣  0 comments

Biografer i København – hvor skal du se din næste film?København er hjemsted for en række forskellige biografer, fra de gamle og traditionelle til de nye og eksperimenterende.

Den ældste biograf i København er Øst for Paradis, som slog dørene op i 1912. Den er stadig åben den dag i dag og byder på et udvalg af film på dansk. Den nyeste biograf i København er Bio Mørketid, som slog dørene op 1. juli 2018. Den byder på en fordybende oplevelse med virtual reality-teknologi, som du ikke kan få andre steder i byen.

Hvad er din yndlingsfilmgenre?

Min yndlingsfilmgenre er komedie. Jeg kan godt lide at se komedier, fordi de er nemme at slappe af og grine af.

Hvilken slags film kan du lide at se?

Jeg kan godt lide at se film i biografen. Jeg kan godt lide følelsen af, at rummet er mørkt, og lyden af folk, der griner rundt omkring mig.

Jeg er også fan af gyserfilm, så jeg nyder også at se dem i biograferne. Jeg kan også godt lide at gå i biografen for oplevelsen, ikke kun for en bestemt film.

Hvad er de nyeste biografer i København?

København er et knudepunkt for biografer. Det har flest biografer pr. indbygger i verden. Der er mere end 30 biografer i København, og 3 af dem er nye.

De nyeste biografer i København er:

– The Royal Cinema (åbnet i april 2017)

– CPH:DOX (åbnet i november 2017)

– Nordisk Film Biograf (åbnet december 2017)

Hvilke film udkommer i denne måned/denne uge, som du gerne vil se?

I denne måned kan du se nogle gode film i de københavnske biografer. Nogle af de film, der udkommer i denne uge er: "The Lego Movie 2: The Second Part" og "The Favourite".

Hvad er din yndlingsbiograf i København og hvorfor?

Min yndlingsbiograf i København er en lille selvstændig biograf, der hedder Østerbrogade Kino. Det har en fantastisk atmosfære og personalet er altid venligt. Jeg synes, det er fantastisk, at de viser et bredt udvalg af film, og at de altid er opdateret med, hvad der sker i filmbranchen.

Jeg kan godt lide, hvordan det drives af frivillige, og hvordan de gør deres bedste for at sikre, at alle føler sig velkomne der. De har et godt udvalg af drinks, snacks og is, hvilket er virkelig vigtigt, når du ser en film i to timer!

Hvad kommer de seneste film ud?

Biografer i København er en hjemmeside, hvor du kan finde de nyeste film, der udkommer. De har en liste over kommende film, trailere og anmeldelser. Du kan også finde de biografer i København, der afspiller disse film, og få en rutevejledning til dem.

Hvilken biograf har de bedste popcorn?

Dette er et letbenet spørgsmål for læserne at besvare.

Hvad er den bedste film, du har set på det seneste?

Den seneste film jeg så var i København. Den hedder "Ready Player One."

Det er en science-fiction-film baseret på Ernest Clines roman af samme navn. Filmen foregår i 2045, hvor verden er på randen af kaos og sammenbrud. Men folk har fundet frelse i Oasis, et ekspansivt virtual reality-univers skabt af James Halliday (spillet af Mark Rylance). Da Halliday dør, overlader han sin enorme formue til den første person, der kan finde et digitalt påskeæg, han har gemt et sted i oasen, hvilket udløser en konkurrence, der griber hele verden.

Hvor åbner de nye biografer i København?

København er en af de få byer i verden, der har en biograf i alle bydele.

De nye biografer, der åbner op i København, ligger for det meste i forskellige bydele. Dette er på grund af byens unikke layout, og hvordan den er designet til at rumme mennesker, der bor og arbejder der.
« »

Registreringsnummer DK37407739