click me
click or press space

Gangweb Biograf og FilmguideCategory: Film
Alt om Terminator 2 filmen - trivia, handling, skuespillere og meget mere

november 6, 2022    by  ‣  0 comments

Alt om Terminator 2 filmen – trivia, handling, skuespillere og meget mereTerminator 2 er en amerikansk science fiction actionfilm fra 1991 instrueret af James Cameron og med Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick og Edward Furlong i hovedrollerne. Filmen var efterfølgeren til filmen The Terminator fra 1984.

Filmen blev udgivet i biograferne den 3. juli 1991 i USA og den 25. juli i Det Forenede Kongerige. Den tjente 205 millioner dollars på verdensplan.

Filmen blev nomineret til 7 Oscar-priser ved den 64. Oscar-uddeling, inklusive bedste film og bedste lydredigering, men vandt ikke nogen af dem. Den vandt dog fire priser ved den 17. Saturn Awards: Bedste science fiction-film, bedste skuespiller (Arnold Schwarzenegger), bedste kvindelige birolle (Linda Hamilton) og specialeffekter (Stan Winston).

Var der andre film om en terminator?

Terminator 2 filmen er en amerikansk science fiction actionfilm fra 1991. Det blev instrueret af James Cameron, som skrev manuskriptet sammen med William Wisher Jr. og Gale Anne Hurd. I filmen har Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick og Edward Furlong hovedrollerne som John Connor.

Terminator 2 er en efterfølger til filmen Terminator fra 1984, som finder sted ti år efter begivenhederne i den film og følger Sarah Connors kamp for at holde sin søn sikker fra en ny terminator-model, der er blevet sendt tilbage i tiden for at myrde John Connor, før han kan vokse op og lede den menneskelige modstand mod Skynet.

Hvad er filmens hovedidé?

Filmens hovedidé er en krig mellem mennesker og maskiner.

Filmen handler om en fremtid, hvor maskiner har overtaget verden og forsøger at ødelægge menneskeheden. Menneskene formår at sende en soldat tilbage i tiden for at forhindre dette i at ske. Soldaten spilles af Arnold Schwarzenegger, som er en terminatorrobot, der blev sendt tilbage i tiden for at beskytte John Connor, søn af Sarah Connor (spillet af Linda Hamilton).

Hvad er nogle berømte citater fra denne film?

Denne film har mange mindeværdige citater. Det mest berømte citat fra filmen er "I'll be back." Denne linje gentages et antal gange i filmen, og det siges af Arnold Schwarzeneggers karakter, The Terminator.

Hvad er historien?

I filmen sendes en kybernetisk organisme fra fremtiden tilbage i tiden for at beskytte John Connor og hans mor, Sarah. Terminatorens opgave er at beskytte dem mod en mere avanceret cyborg kaldet en "Terminator".

Filmen følger kampen mellem disse to karakterer i tre dage i Los Angeles. Terminatoren skal også kæmpe mod andre maskiner, der er blevet sendt af Skynet for at dræbe Sarah Connor og hendes søn.

Hvad er filmens tidslinje?

Det er et spørgsmål, der ofte bliver stillet. Men tidslinjen er ikke noget, der har fået et specifikt svar.

Filmen finder sted i 2029, og begivenhederne i den første Terminator-film finder sted i 1984. Så det er svært at sige, hvilket år begivenhederne i Terminator 2 finder sted i.

Hvad er lighederne og forskellene mellem Terminator 2 og den første?

The Terminator 2 er en science fiction actionfilm fra 1991 skrevet af James Cameron og instrueret af James Cameron og med Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick og Michael Biehn i hovedrollerne. Filmen er en efterfølger til filmen The Terminator fra 1984, som blev skrevet og instrueret af James Cameron.

Filmen starter med, at Sarah Connor (Hamilton) bor i Los Angeles med sin søn John (Furlong), som er ti år gammel. Hun har et møde med en T-1000 (Patrick), en avanceret prototype af T-800 (Schwarzenegger) sendt tilbage i tiden for at dræbe hendes søn, da han vil vokse op til at blive leder af den menneskelige modstand mod Skynets styrker. Efter at hun har ødelagt det ved hjælp af flydende nitrogen, tager hun John og flygter fra Los Angeles for at beskytte ham mod flere snigmordere, der måtte komme efter dem. De tager derefter mod Mexico, hvor de møder Enrique Salceda (Biehn). T-1000

Hvem er skuespillerne i denne film?

Filmen handler om en robot, der er blevet sendt fra fremtiden for at dræbe lederen af den menneskelige modstand. Han bliver sendt tilbage i tiden, og hans mission er at forhindre John Connor i at blive født.

I denne film er der mange skuespillere, der har spillet vigtige roller. Hovedskuespilleren er Arnold Schwarzenegger, der spillede rollen som en maskine, der blev sendt fra fremtiden for at dræbe John Connor, men han blev stoppet af Johns mor Sarah Conner og hendes søn, Kyle Reese.

Hvad er hovedtemaerne i Terminator 2?

Filmen handler om en cyborg, der bliver sendt fra fremtiden for at dræbe moderen til en modstandsleder.

Temaer i Terminator 2:

– Forholdet mellem mennesker og teknologi

– Konsekvenserne af tidsrejser

– Moderskabets magt

Hvem var skuespillerne i Terminator 2?

I filmen er der tre skuespillere, der spillede hovedpersonerne.

– Arnold Schwarzenegger spillede rollen som T-800, en cyborg sendt fra fremtiden for at beskytte John Connor og hans mor Sarah Connor mod en mere avanceret cyborg kaldet T-1000.

– Linda Hamilton spillede rollen som Sarah Connor, Johns mor og beskytter.

– Robert Patrick spillede rollen som T-1000, en mere avanceret cyborg sendt fra fremtiden for at dræbe John og Sarah Connor.
»

Registreringsnummer DK37407739