click me
click or press space

Gangweb Biograf og FilmguideCategory: Film
Alt om Ringenes Herre filmen - trivia, handling, skuespillere og meget mere

november 14, 2022    by  ‣  0 comments

Alt om Ringenes Herre filmen – trivia, handling, skuespillere og meget mereRingenes Herre er en fantasyroman skrevet af den engelske forfatter JRR Tolkien. Den udkom i tre bind i 1954 og 1955 og er siden blevet oversat til over 30 sprog.

Ringenes Herre foregår i Middle-Earth, en tidsperiode, som Tolkien opfandt for sine historier om elvere, dværge, troldmænd og andre mytiske skabninger, der lever på Jorden, men som ikke er blevet opdaget af mennesker. Historien starter med en gammel mand ved navn Bilbo Baggins, som bor i en landsby ved navn Hobbiton. Bilbo holder en fest en aften for at fejre sin 111-års fødselsdag og giver sin magiske ring væk til sin nevø Frodo Baggins, da de sammen starter deres rejse for at ødelægge den ved Mount Doom, hvor den blev smedet af Sauron, Mordors mørke herre.

Bilbos fest bliver afbrudt, da troldmanden Gandalf ankommer med ni sorte ryttere på hesteryg ledet af den onde herre Sauron, som vil finde ud af, hvordan de kunne have

Hvem er skuespillerne i Ringenes Herre?

Ringenes Herre er en serie på tre bøger skrevet af JRR Tolkien og udgivet i 1954, 1955 og 1956. Historien foregår i en fiktiv verden kaldet Middle-earth, som blev skabt af Tolkien.

Ringenes Herre er en episk fantasyroman, der fortæller historien om Frodo Baggins og hans søgen efter at ødelægge "den ene ring".

Frodo Baggins: Han er hovedpersonen i Ringenes Herre, som udfører missionen for at ødelægge "den ene ring", der vil give Sauron fuldstændig magt over Midgård.

Gandalf: Han er en Istari-troldmand, der hjælper Frodo på hans søgen efter at ødelægge "den ene ring".

Sauron: Han var engang et stort væsen, der ønskede at regere hele Midgård, men blev besejret for længe siden af styrker ledet af Elendil og Gil-galad.

Hvad er de bedste citater fra denne film?

Ringenes Herre er en trilogi af film baseret på JRR Tolkiens bøger. Der er mange mindeværdige citater fra filmene, men disse er nogle af de bedste:

"Man går ikke bare ind i Mordor."

"Ingen kan med sikkerhed sige, at han har set alt, hvad der er at se."

"Du er en meget klog dreng, Samwise Gamgee."

"Jeg vil hellere dele et liv med dig end at stå over for alle aldre i denne verden alene."

Hvor mange dele er der i filmen Ringenes Herre?

Ringenes Herre er en filmserie i tre dele med 9 timer og 45 minutters spilletid.

Den første del, "The Fellowship of the Ring", udkom den 19. december 2001. Den har en spilletid på 178 minutter eller 3 timer og 58 minutter.

Anden del, "De to tårne", blev udgivet den 18. december 2002. Den har en spilletid på 179 minutter eller 3 timer og 59 minutter.

Og den tredje og sidste del, "Return of the King", blev udgivet den 17. december 2003. Den har en spilletid på 179 minutter eller også 3 timer og 59 minutter.

Er det baseret på en bog?

The Lord of the Rings-filmen er baseret på en bog af JRR Tolkien. Filmen blev udgivet i 2001, og den foregår i Middle-Earth, som er et fiktivt sted med forskellige racer og kulturer, der har kæmpet i århundreder.

Ringenes Herre bliver ofte nævnt som en af de mest succesrige filmatiseringer nogensinde, såvel som en af Hollywoods største blockbuster-film, der nogensinde er lavet.

Hvad er nogle berømte citater fra Ringenes Herre-filmen?

The Lord of the Rings-filmen er en episk fantasyfilmtrilogi baseret på bogen af JRR Tolkien. Historien følger en gruppe hobbitter, elvere, dværge og mennesker, mens de forsøger at ødelægge Den Ene Ring og besejre Sauron, som ønsker at regere Midgård med den.

Der er mange berømte citater fra denne film, men her er nogle af mine favoritter:

"Jeg er ingen mand."

"Verden er forandret."

"Og jeg vil ikke lade hende gå alene."
« »

Registreringsnummer DK37407739